Известие

Collapse
No announcement yet.

тунинг на километража и другите датчици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Anarki Покажи съобщение
    Преди време бях решил да си сменям цвета на таблото. За целта си купих сини диодни крушки и вс стана без да сменям заеленото фолио и пак ми светеха концетрирано на няколко места. Проблема е от това че тези диодните крушки са с остър връх светят концетрирано напред, а оригиналните са с плосък и разпръскват светлината. Щом си боядисал блендата червена, пробвай с обикновенни крушки може и да стане, ама сигурно ще розавее...
    Зависи от диодите които ще използваш. Има такива които разсейват светлината под различни ъгли, но има и такива които я концентрират.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Да направим 1 Уп на темичката , Някой с някое ново предложение за Тунинг ))
      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Аз обмислям да си пръсна предната решетка и триъгълната със сребрист спрей ( цвета на колата ). Още не съм разглеждал точно какъв. Да ви питам трябва ли да подготвя нещо пластмасата преди това или тя си е готова
        Чакам си алфата Събота трябва да пристигне.... и я почвам яката!! Вътре вънка...
        Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
        146 1.4 - Темпераментната друсалинда
        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Хайде малко Ъп на темата.Някой с ново предложение за смяна на цвета на Таблото ?
          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
          X